Cd

Facing your enemy

At Vance (uitvoerder)
+1
Facing your enemy
×
Facing your enemy Facing your enemy

Facing your enemy

Titel
Facing your enemy
Uitvoerder
At Vance
Uitgever
AFM Records, 2016
1 cd
Speelduur
00:49:59
EAN
0884860053228
CDR
JK211932

Over At Vance

At Vance is een Duitse powermetal band.

Artiesten

  • Mats Levén - vocalist (sinds 2003)
  • Olaf Lenk - gitarist, toetsenist (sinds 1998)
  • Rainald König - gitarist (sinds 1998)
  • Sascha Feldmann - bassist (sinds 2002)
  • Jürgen Lucas - drummer (sinds 2005)

Vroegere leden

  • Oliver Hartmann - vocalist (1999 - 2003)
  • Jochen Schnur - bassist (1998 - 2002)
  • Spoony - drummer (1998 - 1999)
  • Jürgen “Luckey” Lucas - drummer (1999 - 2004)
  • Uli Müller - toetsenist (1998 - 2002)

Discografie

  • 1999 - No Escape (Shark)
  • 2000 - Heart Of Steel (Shark)
  • 2001 - Dragonchaser (Shark)
  • 2002 - Only Human (AFM)
  • 2003 - The Evil In You (AFM)
  • 2005 - Chained (AFM)
  • 2007 - VII
  • 2009 …Lees verder op Wikipedia