Boek
Nederlands

Een magische verjaardag

Sophie Kinsella (auteur)
+1
Een magische verjaardag
×
Een magische verjaardag Een magische verjaardag

Een magische verjaardag

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
In dit hilarische boek lees je de magische avonturen van Ella en haar familie. Ella's mama ziet er heel normaal uit, maar eigenlijk is ze een fee. Met haar bijzondere teletoverstaf kan ze vliegen en toveren en onzichtbaar worden! Op een dag zal Ella zelf ook een fee zijn. Ze kan haast niet wachten, maar voorlopig kan ze haar moeder alleen maar helpen. En dat is soms echt nodig. Bijvoorbeeld als ze
Onderwerp
Feeën, Toveren
Titel
Een magische verjaardag
Auteur
Sophie Kinsella
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Fairy in waiting
Uitgever
Aartselaar: Deltas, 2021
127 p. : ill.
ISBN
9789044756661 (hardback)

Over Sophie Kinsella

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Elena Torre from Viareggio, Italia

Sophie Kinsella (pseudoniem van Madeleine Wickham, Londen, 12 december 1969) is een Britse schrijfster van de Shopaholic-reeks.

Levensloop

Kinsella studeerde aanvankelijk muziek aan het New College in Oxford, maar verruilde die studie al na een jaar voor politicologie, filosofie en economie. Daarna heeft ze gewerkt als leraar en als financieel journalist.

Onder haar eigen naam, Madeleine Wickham, schreef ze haar eerste roman, The Tennis Party, toen ze 24 jaar oud was. Ze werkte toen nog als financieel journalist.

Het eerste boek onder haar pseudoniem Sophie Kinsella liet ze anoniem aan haar uitgever Black Swan lezen. Hierdoor kwam ze als het ware een tweede keer 'in dienst' bij dezelfde uitgever: onder haar eigen naam en onder haar pseudoniem.

Ze is getrouwd met een voormalig operazanger en heeft haar man professioneel op de piano begeleid op tours door het Midden-O…Lees verder op Wikipedia