Boek
Nederlands

Een heel bijzondere toverstaf

Sophie Kinsella (auteur)
+1
Een heel bijzondere toverstaf
×
Een heel bijzondere toverstaf Een heel bijzondere toverstaf

Een heel bijzondere toverstaf

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
In dit hilarische boek lees je de magische avonturen van Ella en haar familie. Ella's mama ziet er heel normaal uit, maar eigenlijk is ze een fee. Ze moet gewoon haar ogen sluiten, met haar billen schudden, suikerspin zeggen en POEF: ze kan vliegen en toveren! Maar vaak gaat het helemaal fout. Dan staat er ineens een koe in de keuken, begint het chocolademelk te regenen en kan de zwabber praten. G
Onderwerp
Feeën, Toveren
Titel
Een heel bijzondere toverstaf
Auteur
Sophie Kinsella
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Mummy fairy and me
Uitgever
Aartselaar: Deltas, 2021
128 p. : ill.
ISBN
9789044756654 (hardback)

Over Sophie Kinsella

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Elena Torre from Viareggio, Italia

Sophie Kinsella (pseudoniem van Madeleine Wickham, Londen, 12 december 1969) is een Britse schrijfster van de Shopaholic-reeks.

Levensloop

Kinsella studeerde aanvankelijk muziek aan het New College in Oxford, maar verruilde die studie al na een jaar voor politicologie, filosofie en economie. Daarna heeft ze gewerkt als leraar en als financieel journalist.

Onder haar eigen naam, Madeleine Wickham, schreef ze haar eerste roman, The Tennis Party, toen ze 24 jaar oud was. Ze werkte toen nog als financieel journalist.

Het eerste boek onder haar pseudoniem Sophie Kinsella liet ze anoniem aan haar uitgever Black Swan lezen. Hierdoor kwam ze als het ware een tweede keer 'in dienst' bij dezelfde uitgever: onder haar eigen naam en onder haar pseudoniem.

Ze is getrouwd met een voormalig operazanger en heeft haar man professioneel op de piano begeleid op tours door het Midden-O…Lees verder op Wikipedia