Dwarsligger
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Verloren

Nicci French (auteur), Irving Pardoen (vertaler)

Verloren

Nicci French (auteur), Irving Pardoen (vertaler)
In de reeks:

Dwarsligger xxx is Verloren van Nicci French, een beklemmende pageturner over de verdwijning van een tienermeisje op een eiland.

Alleenstaande moeder Nina woont met haar twee kinderen in een kleine gemeenschap op Sandling Island, voor de sombere oostkust van Engeland. Hoewel ze soms door de vloed worden afgesneden van het vasteland, voelt Nina zich thuis en veilig op het eiland

Titel
Verloren
Auteur
Nicci French
Vertaler
Irving Pardoen
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Losing you
Uitgever
[Amsterdam]: Dwarsligger, © 2020
487 p. ; 12 cm
ISBN
9789049807962 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Over Nicci French

CC BY 2.0 - Foto van/door Sebastiaan ter Burg from Utrecht, The Netherlands

Nicci French is het pseudoniem van het schrijversechtpaar Nicci Gerrard en Sean French, die samen psychologische thrillers schrijven. Ze trouwden in 1990 en hebben samen twee kinderen. Gerrard heeft ook nog twee kinderen uit haar eerste huwelijk.

Biografieën

Nicci Gerrard

Nicci Gerrard (10 juni 1958) groeide op in Worcestershire en studeerde Engelse literatuur aan de Universiteit van Oxford. Ze heeft les gegeven in Los Angeles en Londen, begon een tijdschrift voor vrouwen en werd freelance journalist. Ze trouwde en kreeg twee kinderen, maar dit huwelijk hield geen stand. Toen ze weer vrijgezel was, ontmoette ze Sean French. Ze ontmoette hem toen ze werkte voor de New Statesman.

Sean French

Sean French (28 mei 1959) werd geboren in Bristol en studeerde ook Engelse literatuur aan de Univ…Lees verder op Wikipedia

Suggesties