Boek
Nederlands

Hoe overleef ik de keiharde manager? : rattengif

Jan Dijkgraaf (auteur)
+1
Hoe overleef ik de keiharde manager? : rattengif
×
Hoe overleef ik de keiharde manager? : rattengif Hoe overleef ik de keiharde manager? : rattengif

Hoe overleef ik de keiharde manager? : rattengif

Humoristische columns over de sores die een werknemer op kantoor kunnen overkomen.
Extra onderwerp
leidinggeven, Managers
Titel
Hoe overleef ik de keiharde manager? : rattengif
Auteur
Jan Dijkgraaf
Taal
Nederlands
Editie
1
Uitgever
Rotterdam: BBNC Uitgevers, 2011
157 p.
ISBN
9789045311760 (paperback)

Besprekingen

In navolging van zijn 'Handboek voor de keiharde manager' (2010)* heeft Jan Dijkgraaf (onder meer columnist bij Spits) een nieuw boek geschreven waarin hij nu adviezen geeft aan de werknemers. In zijn boek wordt op een luchtige en veelal humoristische manier verteld hoe om te gaan met je 'keiharde' manager. Aan de hand van diverse thema's zoals ziek melden, e-mailen, vergaderingen en oordeelsvorming worden in korte stukjes adviezen gegeven om zo goed mogelijk door je werkdag te komen. Probeer onder andere achter de geheimen van je baas te komen, kom niet in de buurt van P&O en durf sorry te zeggen. Het boek leest gemakkelijk; het taalgebruik is vaak op het randje en erover, maar stoort verder niet. Met dit boek zorg je ervoor dat je je baas overleeft en dat je met plezier door je werkdag komt.

Over Jan Dijkgraaf

CC BY 3.0 - Foto van/door screenshot

Jan Dijkgraaf (Rotterdam, 9 augustus 1962) is een Nederlandse columnist en publicist.

Levensloop

Dijkgraaf begon zijn journalistieke carrière in 1982 als verslaggever/redactiechef van het Rotterdams Nieuwsblad en de Haagsche Courant. Vanaf 1992 was hij in diverse functies werkzaam bij het weekblad Panorama. Daarna was hij onder meer hoofdredacteur van het gratis dagblad Metro (2002-2006) en het vakblad Management Team (2006-2008) en tv-recensent bij de gratis krant Sp!ts. Op 5 januari 2009 werd Dijkgraaf hoofdredacteur van opinieweekblad HP/De Tijd.

Op 1 augustus 2010 ging Dijkgraaf als hoofdredacteur en radiopresentator aan de slag bij de nieuwe publieke omroep PowNed. Binnen twee maanden legde hij de functie van hoofdredacteur weer neer. Het radioprogramma Echte Jannen bleef hij tot september 2011 als freelancer presenteren.

Op 3 december 2016 werd bekend dat…Lees verder op Wikipedia