Grote letter
Nederlands

Niet te geloven!

Hetty Luiten (auteur)
Nadat de eigenaar van een winstgevend reclamebureau zijn bedrijf heeft verkocht aan zijn zoons, dreigt een faillissement en belandt de familie in een crisis.
Titel
Niet te geloven!
Auteur
Hetty Luiten
Taal
Nederlands
Uitgever
Deventer: Uitgeverij GLB, © 2020 | Andere uitgaves
419 p.
ISBN
9789036437622 (hardback)

Besprekingen

Pieter Hattink, eigenaar van reclamebureau Peper, wil stoppen met werken en verkoopt daarom zijn goedlopende en winstgevende bedrijf aan zijn zoons Arend en Rudy. Zijn zonen hebben een verschillend karakter: de een wil alleen maar meer geld en macht, terwijl de ander gevoelig en creatief is. Pieter en zijn vrouw Angela vertrekken na de verkoop voor langere tijd naar Italië. Maar met het reclamebureau met Arend en Rudy aan de leiding gaat het niet goed, het dreigt zelfs failliet te gaan. Door deze situatie belandt de familie in een crisis en lijkt de hechte onderlinge band die ze altijd hadden, te worden verbroken. Vlot geschreven, eigentijdse familieroman van de schrijfster (1950-2013) die in de loop der jaren een grote kring van lezeressen heeft opgebouwd. www.hettyluiten.nl.

Over Hetty Luiten

Hetty Luiten (Enschede, 1950 – De Wilp, 7 maart 2013) was een Nederlands romanschrijfster en columniste.

Leven en werk

Luiten werd geboren in Enschede maar is opgegroeid in Haarlem. Zij heeft na haar HBS-opleiding diverse omzwervingen gedaan in een aantal West-Europese landen. Als uitvloeisel daarvan de Zweedse, Noorse en Deense taal geleerd en gewerkt als vertaalster. Later begonnen met zelf columns te schrijven voor onder meer het Friesch Dagblad en het tijdschrift Vriendin. Daarnaast schreef zij ook korte verhalen voor diverse jeugdtijdschriften als de Donald Duck en de Taptoe en vrouwenmagazines als de Yes, Libelle, Viva en Margriet. Vanaf begin negentiger jaren is zij romans gaan schrijven, die vooral in het heden afspelen en handelen over alledaagse dingen. Sommige van haar romans zijn uitgekomen in de VCL-serie van uitgeverij Westfriesland. Een aantal van haar boeken is op e-boek, groteletterdruk, luisterboek en brail…Lees verder op Wikipedia

Suggesties