Boek
Nederlands

Duistere geesten

'Duistere geesten' - bij een arts in opleiding slaan de stoppen door Maxime Deschamps is de enige zoon van twee veelverdieners, een gynaecologe en een neurochirurg. Max heeft het intellect van hen meegekregen en is hoogbegaafd. Zijn hoog IQ knelt echter als een schoen die te klein is. Omdat hij noch hobby’s noch vrienden heeft, verdiept hij zich in de boeken van zijn papa en raakt hij gefascineerd
Titel
Duistere geesten
Auteur
Henri Van Nieuwenborgh
Taal
Nederlands
Uitgever
Maastricht: Mosae Libro, 2020
310 p.
Verschijningsdatum
27-11-2020
ISBN
9789086665150 (paperback)

Over Henri Van Nieuwenborgh

Henri Van Nieuwenborgh (Aalst, 12 oktober 1951) is een Vlaams schrijver. Na het Atheneum studeerde hij handel en economie aan de Rijkshogere Handelschool. Na een carrière als bankdirecteur bij diverse banken werd hij in 2011 schrijver en publiceerde diverse werken. Littekens dat in 2018 verscheen is een naslagwerk met de chronologie van de feiten gepleegd door de bende van Nijvel.

Bibliografie

  • De Bankier (2011)
  • Vals Glazuur (2014
  • Zwarte Wol (2015)
  • Beroemd Gezelschap (2015)
  • De Familie Vis
  • Littekens (2018)
  • Duistere geesten (2020)

Externe link

  • Officiële website
Lees verder op Wikipedia