Na alle perikelen met haar vorige buren ontwaakt Eva uit haar coma en keert terug naar huis. Ze ontmoet haar nieuwe buren die een geheim met zich mee blijken te dragen.
Extra onderwerp
Televisieseries en -films
Taal
Nederlands
Uitgever
Just Entertainment, © 2017
3 dvd-video's
Oorspr. opname
2016
Speelduur
10 x 42 min.
EAN
8711983965454

Besprekingen

Tweede seizoen van een Nederlandse televisieserie. In tegenstelling tot seizoen 1* dat gebaseerd is op de gelijknamige bestseller van Saskia Noort, is er nu een origineel scenario van Karin van der Meer (hoofdschrijver), Marnie Blok, Willem Bosch en Dorien Goertzen, maar er wordt wel voortgeborduurd op het verhaal van seizoen 1. In het eerste seizoen zagen we dat Peter en de zwangere Eva (Daan Schuurmans en Bracha van Doesburgh) een huis in Almere kochten, hun te vroeg geboren baby verloren en steun vonden bij hun buren Rebecca en Steef (Katja Schuurman en Thijs Römer). De relatie mondt uit in de moord op Rebecca door Steef en het neerschieten van Steef en Eva. Steef belandt in de gevangenis en Peter in een tbs-kliniek. In dit tweede seizoen maken nieuwe buren Steffi en Lex (Karina Smulders en Fedja van Huêt) en hun kinderen hun opwachting. De buren blijken een geheim te hebben, waardoor Eva hoopt alsnog haar kinderwens in vervulling te kunnen laten gaan. De serie wordt uitgezonden do…Lees verder

Over Bobby Boermans

Bobby Boermans (Eindhoven, 1 september 1981) is een Nederlandse regisseur van films, reclamespotjes en videoclips.

Levensloop

Boermans groeide op in Amsterdam, waar hij een groot deel van zijn jeugd doorbracht in de filmstudio's van zijn stiefvader. Nadat hij in 2004 was afgestudeerd aan de Nederlandse Filmacademie in de richting montage, vertrok hij naar Hollywood om in 2006 een Master of Fine Arts in Film Direction te behalen aan het American Film Institute. Eenmaal terug in Nederland richtte hij zich in eerste instantie op het regisseren van reclamespotjes en videoclips.

In 2011 maakte hij zijn speelfilmdebuut met de eerste film, speciaal gemaakt voor internet, Claustrofobia. Tevens regisseerde hij in de reeks Kort! de film Broeders. Een jaar later volgde zijn eerste bioscoopfilm, APP. In 2013 maakte hij ook de rauwrealistische televisiefilm Roffa in de reeks One Night Stand.

Op 27 ok…Lees verder op Wikipedia

Suggesties